Om oss

Välkommen till oss på BAP, Burgers and Pastrami på Linnégatan i Stockholm city. Om vi serverar den bästa hamburgaren i Stockholm? Det är upp till varje besökare, men något som är säkert är att vi älskar kombinationen kött och bröd.

Vi på BAP <3 kött & bröd

Kombon kött och bröd är hela utgångspunkten för oss på Burgers & Pastrami. När vi fick chansen att starta upp restaurangen, med allt vad det innebär, var det enkelt att se menyn framför oss. Den skulle bestå av pastrami och hamburgare med premiumkänsla. Så blev det och så har vi jobbat sedan starten 2017.

bap-hamburgare-linnegatan
bap restaurang linnegatan

Smaka en bit av New York hos oss på Burgers & Pastrami

Vår största inspirationskälla är utan tvekan New York – både när det gäller vår mat och när det gäller vår inredning. Våra hamburgare är gjorda helt från grunden, i samma stuk som vi själva vill ha hamburgare när vi äter i New York. Detsamma gäller våra Pastrami Sandwiches.

För oss är varken hamburgare eller pastrami något som ska förtäras på stående fot. Tvärtom ser vi måltiden som en social aktivitet. Därför är vår restaurangmiljö social och öppen. Inredningen är influerad av industriromantiska loftvåningar à la New York, med en touch av Art Déco. Även om New York är staden vi inspireras av är slutdestinationen alltid att göra dina smaklökar lyckliga.

Vill du boka bord eller har du frågor till vår restaurang?